Meny
FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Fransserum och mascara från svenska Sweed Lashes

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.

Svenska Sweed Lashes har nyligen lanserat två nya produkter, en mascara och ett fransserum.

Sweed Lashes Pro Eyelash Growth Serum

Jag håller på att testa fransserumet för fullt men då det tar 4-6 veckor innan man ska kunna se resultat så får jag återkomma med en närmare recension. Jag har dock läst flera positiva recensioner om det så jag är spänd på resultatet :-)

Det som gör det här serumet lite unikt på marknaden är att det är 100% veganskt. Jag upplever att många andra fransserum svider på mig vid applicering men det gör inte det här. Sen om det beror på att det är veganskt vet jag inte men det innehåller en massa härliga ingredienser bl.a.

Extrakt av pumpafrön – som återfuktar och vårdar fransarna och ger dom mer volym och glans.
Biotin (Vitamin B7) – som hjälper att hålla fransarna friska och starka.
Panthenol (Vitamin B5) – som hjälper att stärka fransarna.
Hyaluronsyra – som återfuktar och ger näring till fransarna.
Myristoyl pentapeptide-17 – som gör fransarna tjockare, fylligare och längre.
Keratin – som hjälper till att vårda och skydda fransen.

Priset ligger på 695kr för 5ml och det räcker för dagligt bruk i ungefär 5 månader. Ni hittar Pro Eyelash Growth Serum hos »Sweed Lashes«

Sweed Lashes Pro Lash Lift Mascara

Mascaran har, som ni säkert ser, en lite annorlunda borste. Det tar några appliceringar innan man får till det rätt, det tog det i alla fall för mig. Den platta sidan gör att man kan addera massor av volym/produkt redan från fransroten medan “kammen” på andra sidan fördelar ut färgen och jobbar på längden. Det här är alltså en mascara som ger både volym och längd. Sen sitter den väldigt och håller fransarna lika böjda hela dagen. Jag har nog faktiskt inget negativt att säga om den här mascaran utan den är riktigt, riktigt bra! Möjligtvis att den är något svår att tvätta bort men å andra sidan tar jag hellre det än en mascara som fäller ner under ögonen under dagen.

Priset ligger på 249kr vilket inte är superbilligt men heller inte det dyraste. Det finns många dyrare mascaror som inte alls är lika bra enligt mig. Ni hitta Pro Lash Lift Mascara hos »Sweed Lashes«

4 Comments

 • Karin
  27 March, 2021 at 08:51

  Kan man använda serumet under graviditet? Slutade med Xlash när jag blev gravid, och det märks såhär 6 månader senare 😅

  Reply
  • Isabelle
   27 March, 2021 at 08:52

   Ja det ska inte vara några konstigheter vad jag vet ☺️👍🏻

   Reply
 • Isa
  7 June, 2021 at 07:49

  Hur har det gått med fransarna såhär några månader senare?

  Reply
  • Isabelle
   7 June, 2021 at 08:02

   Jag har tänkt att göra ett inlägg men har inga riktigt bra förebilder! Men det har helt klart blivit skillnad!! :-) har mycket längre fransar nu och jag fortsätter med serumet varannan, var tredje dag ungefär.

   Reply

Leave a Reply