Meny
BARN / MIN ANDRA GRAVIDITET

Redo för förlossning

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.

Nu är det inte långt kvar tills mini är beräknad så vi har börjat förbereda oss här hemma. Jag har nästan packat klart BB-väskan. Jag har lagt ner förlossningsbrev, kläder till honom och mig och annat sånt nödvändigt men det vi saknar är snacks! Får nog bli en tur till Ica Maxi och handla in lite blandat. Jag minns inte hur mycket vi åt sist av det vi hade med oss men eftersom det är risk att det är mer begränsat nu pga corona så tänker jag att det är lika bra att ladda upp.

Vi har också fått hem vårat nya babyskydd! Till Tim hade vi en från BeSafe men denna gång kör vi på Dream i-Size från Silver Cross som matchar Tims stol :-) Dream i-Size blev testvinnare 2020 i ADAC:s test för säkerhet, hanterbarhet, underhåll, egonomi och föroreningar. Tänk att det ska sitta en liten plutt i den här stolen om några veckor. Helt galet!

Vi har inte monterat den i bilen än eftersom vi har köpt en ny bil som kommer i början av april. Så snart den är på plats ska jag visa er hur det ser ut :-)

No Comments

    Leave a Reply