Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TESTAR & SWATCHES / NYA PRODUKTER / ÖGON

LORAC finns nu i Sverige!

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.

LORAC har landat i Sverige! Känner ni till det här märket? LORAC grundades utav Carol (som blir Lorac baklänges) Shaw tidigt under 90-talet men det var först i samband med social medier under 2000-talet som det verkligen tog fart.

Åh, jag får sånna minnen av år 2013 av det här märket. År 2013 var instagram relativt nytt och det var långt ifrån vad det är idag. Man la upp mobilbilder med halvtaskig kvalitet och inga algoritmer bestämde vad man skulle se och inte se. Vi var ett litet, härligt “beauty-community” (mest amerikaner eftersom instagram fortfarande inte var så stort i Sverige) som delade makeupfoton, gillade och re-postade varandras bilder. Lyckan var stor när användaren vegas_nay delade ens bild för då kunde man få flera tusen nya följare över en natt. Jag saknar den tiden. Inte grejen att få massor av följare utan för att det var så enkelt och prestigelöst liksom. Hur som, det jag skulle komma till var att det var också genom dom amerikanska kontona som jag fick nys om märken som Lorac. Att äga en PRO palette från Lorac var d r ö m m e n och efterfrågan var så stor på dom att det såldes billiga fejk-kopior på nätet.

 Min första PRO palette (som såklart är äkta) har jag fortfarande i min samling och den är än idag en favorit, även om många av skuggorna nästan är helt slut. Jag har sminkat SÅ många med den paletten.

Förstår ni lyckan när den här kom hem till mig för någon vecka sen? :-) Nya LORAC PRO Palette Soleil har snabbt blivit en ny favorit. Soleils toner har inspirerats av jorden och himlen i Los Angeles. Den innehåller 18 skuggor i varma, matta och skimrande toner som går att använda torra och fuktade. Finishen är sammetslen och pigmenten galna! Se bara nedan där jag testat några av dom skimrande skuggorna.

Önskar man kallare toner så finns det en till PRO palette som heter Noir. Tror fasiken jag måste skaffa mig den också. Ja menar… HALLÅÅ! Se nedan!!

Lorac PRO Palette Noir

Om man gillar både varma och kalla toner kan man dessutom byta ut skuggorna i paletten. Paletten sitter på en magnetbotten som går att lyfta.

På undersidan har alla skuggorna ett litet hål så att man, med medföljande lilla “nyckel” kan pilla loss dom och byta runt. Hur smart?

LORAC Pro Palette ligger på 539kr rekommenderat pris. Vill ni se mer av märket så hittar ni hela sortimentet hos Lyko, Bangerhead och Cocopanda.

No Comments

    Leave a Reply