Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / MIN ANDRA GRAVIDITET / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Graviduppdatering vecka 40

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.

Hej på er! Imorgon kliver jag in i graviditetsvecka 40 och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är less på att vara gravid nu. Min kropp är så svag jämfört med förra gången. Min ländrygg gör ont och hela bäckenet ilar så jag ser ut som en 100-åring när jag går med Tim till och från förskolan. Med andra ord arbetar jag alltså hemifrån nu sista veckan. Jag har varit på kontoret fram tills i fredags och jag saknar det redan men det känns också väldigt skönt att trappa ner lite på tempot. Utöver det mår jag bra!

Mina fina kollegor överraskade mig med en babyshower förra veckan. Jag hade verkligen inte räknat med det och blev helt chockad. Dom hade tisslat och tasslat bakom min rygg utan att jag märkte nånting :-) Bebis fick en jättefin pyjamas och haklapp från Livly ♥ Tänk att en liten knodd kommer ha de här på sig snart. Galet!

Något annat som också känns galet är att se våran bed side crib vid sidan av våran säng igen. Svårt att förstå att Tim varit så liten att han sovit i den.

Har inte bäddat mer än babynest ännu. Vi hade ett lite tunnare neste till Tim som vi flyttade mellan sängen och vagnen. Den här gången har jag köpt ett nytt, lite tjockare som får ligga i sängen hela tiden och så använder vi den andra i vagnen. Mycket smidigare!

Det här nestet kommer från Vinter & Bloom och är ljusgrått med små vita löv. Överdraget har en dragkedja så man kan ta av och tvätta.

Har även köpt en gosig filt från samma märke. Den är ljusgrön med vit korallfleece på insidan :-)

Vi får se om det blir någon mer graviduppdatering här på bloggen innan mini bestämmer sig för att titta ut. Håll era tummar för att jag inte behöver gå över 6 dagar som sist ;-)

2 Comments

 • Mia
  2 April, 2021 at 02:10

  Hej jobbar natt. Vill önska dej trevlig påsk. Oj vad kul snart har du en bebis i famnen. Tack för en bra blogg. Kram 🐰🐣🐰

  Reply
  • Isabelle
   4 April, 2021 at 17:04

   Tack snälla, och detsamma! 😊🐣 kram

   Reply

Leave a Reply