Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Lyko Thermal Facial Brush

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.

LYKO har lanserat en egen rengöringsborste med termisk spabehandling och värmefunktion. Den här typen av rengöringsborstar är otroligt populära i Asien och har även blivit det här i Sverige sedan Foreo slog ned som en bomb i skönhetsvärlden med sina runda/ovala borstar.

Vad gör en rengöringsborste?
Den exfolierar huden skonsamt och rengör porerna på djupet så att huden lättare kan absorbera krämer och serum. Dom mjuka silikontopparna masserar även huden så att blodcirkulationen ökar, vilket på sikt ger en fastare hud med mer lyster och mindre synliga linjer.

Den här borsten från LYKO har en unik fingertoppsform som följer ansiktets konturer och gör det extra enkelt att rengöra T-zonen. Den har olika vibrationslägen med värme som effektivt avlägsnar envisa pormaskar och smuts.

Hur använder man den?
Man börjar med att fukta ansiktet med vatten. Sen applicerar man önskad rengöringsprodukt på borsthuvudet. Sen kan man antingen arbeta upp ett skum i händerna eller direkt på ansiktet och för borsten över hela ansiktet tills det är rengjort.

Efter användning sköljer man enkelt av borsten med vatten och låter den torka. Vid behov laddar man upp batteriet med den medföljande usb-kabeln. Indikatorn lyser gult när batteriet är lågt och vitt när det är fulladdat.

Den här rosa borsten är anpassad för en normal till blandhy. Har man känslig hy ska man dock vara försiktig med den här typen av produkter.

Priset ligger på 695kr. Här hittar ni »Lyko Thermal Sonic Facial Cleansing Brush«

Har även en fått en rabattkod till er som ger 15% rabatt på ett helt köp hos LYKO: isastar15
Koden funkar inte på kampanjer, och gäller inte på kalendrar, Dr Dennis Gross, The Ordinary, Eminence, Creed, Catrice, Essence, Elixir Cosmeceuticals eller Sisley.

Happy Shopping! ♥

No Comments

    Leave a Reply