Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.

Maybellines Sky High Mascara har verkligen tagit världen med storm! När den lanserades i USA blev den så hypad på TikTok att Europa sedan dess har stampat otåligt för att få hit den. Samma vecka den lanserades i Sverige sålde den slut överallt och den är fortfarande svår att få tag på. Har du missat den här mascara-hypen så råder jag dig att läsa vidare :-)

Vad är det då som gör den så speciell? Jo, den långa, flexibla gummiborsten ger volym och längd till varje liten ögonfrans. Formulan är berikad med fibrer och bambuextrakt som ger långa, fylliga fransar utan att dom klumpar ihop sig eller känns tunga. Den här mascaran passar även dom med linser och känsliga ögon.

Vad tycker jag? Jag brukar (kanske konstigt nog) kunna bli lite skeptisk när någon produkt är SÅ hypad men jag är redo att säga att den här mascaran faktiskt ÄR så bra som folk påstår. Nu är just mascara en väldigt individuell produkt och huruvida den passar just dig beror såklart på dina fransar men det känns som att den här mascaran passar väldigt många olika typer av fransar.

Mina fransar får ett fantastiskt lyft och volymen går att bygga utan att det blir klumpar. Både volym och längd håller sig jättefint hela dagen utan att smula. Jag har haft den ett tag nu vilket betyder att den snart börjar ta slut. Om jag kommer köpa den igen? Oh ja! Den har dock varit slutsåld överallt så jag har inte fått tag på den MEN till min lycka såg jag nu att Åhléns har fått in den igen, och dessutom kan man köpa 3 st för priset av 2. Här ska klickas hem!

Priset ligger på 159kr styck och den finns alltså »HÄR« just nu. Skynda er om ni vill prova! :-)

No Comments

    Leave a Reply