Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / MIN ANDRA GRAVIDITET / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Lillebror är här!

Hej vänner! Den 15 april valde lillebror Leon att titta ut! ♥ Mitt senaste inlägg här på bloggen skrev jag den 9 april, dvs 2 dagar efter beräknat födelsedatum. Det skulle ta hela åtta tunga och långa (!) dagar över tiden innan han kom ut. Jag trodde verkligen att det skulle gå snabbare eftersom alla säger att det brukar göra det med barn nr två och med Tim gick jag bara över 6 dagar.

Som att det inte vore nog med en nyfödd bebis här hemma så blev Tim sjuk tidigare i veckan och har varit hemma från förskolan. Med andra ord har jag haft noll tid över för att ta fram datorn. Men nu är jag tillbaka och jag tänkte börja med att skriva en förlossningsberättelse eftersom den med Tim var väldigt uppskattad. Vill ni läsa den hittar ni den här. Den här förlossning blev verkligen helt annorlunda så det är lite kul att jämföra :-)

Vi hörs snart igen! Ha en fin helg

179 Comments

Leave a Reply