Meny
ISABELLE TESTAR & SWATCHES / LÄPPAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

BUXOM Vibe Island Collection

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.

Buxom har släppt en ny limited edition kollektion som får en att längta till tropiska miljöer och färgglada cocktails. Kollektionen innehåller en palett med 6 ögonskuggor, 1 highlighter och 1 blush samt 6 nya nyanser av bästsäljaren plumping lip cream. Låt oss ta en närmare titt! :-)

Tiki Bar Eye and Cheek Palette – 495kr

I denna härliga palett gömmer sig 6 ögonskuggor i matta, metalliska och skimrande nyanser. Skuggorna innehåller en inbyggd primer vilket gör att dom inte smular och sitter på plats hela dagen.

Go Coconuts, Summer Fling, Tan Lines, Burning Up, Sippin’ & Throwing Shade

I paletten hittar man även bästsälajnde Wanderlust Blush i nyansen Seychelles och Wanderlust Glow Highlighter i nyansen Soft Gold.

Dom här två är sjuukt fina om ni frågar mig. Highlightern ger ett fint glow utan att se för mycket ut och rouget har en brunrosa ton som passar dom flesta. Väldigt användarvänliga båda två!

Full-On Plumping Lip Cream – 245kr

I kollektionen ingår som sagt också 6 nya nyanser av populära Plumping Lip Cream. Glossen ger ett krämigt resultat utan skimmer och har en tropisk doft. Vid applicering känner man en lätt kylande och pirrande känsla i läpparna. Det är Buxoms signaturpeptidcomplex, fuktighetsgivande vitaminer och hyaluronsyra som bidrar till att läpparna känns fylligare.

Seychelles Breeze, Tulum-tini, Ibiza Bomb, Dolly Daiquiri, Bahama Mama & Pacific Punch

Min favorit är nyansen Ibiza Bomb

No Comments

    Leave a Reply