Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Skapa fylligare ögonbryn med gel

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar.

Har du också varit framme med pincetten lite för mycket i dina ungdomsår? eller har du bara naturligt glesa bryn och önskar att dom var lite fylligare? “Buskiga” ögonbryn har varit populärt ett tag nu och trenden ser inte ut att avta. För några dagar sedan fick jag en fråga om jag kan rekommendera någon bryngel och kom på att jag inte visat er en ganska ny produkt från Maybelline som jag använt flitigt den senaste tiden.

Maybelline Brow Fast Sculpt Gel Mascara

Det här är en minimascara med färgad eller transparent gel för ögonbrynen. Den lilla borsten gör att du smidigt kan borsta upp brynen och forma dom som du vill.

Hur använder jag den?
Jag börjar med att fylla i mina bryn (med en brow pomade) lite i utkanten där brynet är som glesast. Det behöver man egentligen inte eftersom gelen ger färg men jag vill ha dom lite mörkare i “botten”. Sen tar jag den transparenta gelen i början av brynet för där vill jag inte ha någon färg utan bara få upp stråna. Sen använder jag färgen Blond eller Soft Brown, lite efter dagens humör, och borstar upp brynet.

Jag upplever att gelen sitter bra och håller brynen på plats hela dagen. Därför anser jag att det här ändå är en bra och prisvärd produkt då den ligger på ca 99kr (just nu nedsatt till 79kr hos Cocopanda HÄR).

Borsten har en sida med kortare kam som ger mer färg och en med längre som ger lite mindre och som man kan borsta ut färgen med.

Färgerna Blonde & Soft Brown

No Comments

    Leave a Reply