Meny
DOFT

Rêve de Hanami

Hej!

Jag avskyr att behöva börja mina inlägg med att ursäkta mig, men jag är ledsen för den tystnad som varit här på bloggen. Livet kommer i mellan en hel del när man har småbarn. Tim har varit sjuk och därmed varit hemma med mig och Leon om dagarna, jag har jobbat, varit på skönhetsevent, haft besökt av familjen, planerat för dop osv. så tiden har sprungit ifrån mig. Det gör mig stressad när jag inte hinner blogga, för jag tycker ju att det är så kul och jag har så mycket som jag vill dela med er!

Först ut har vi en ny doft från Rituals som heter Rêve de Hanami.

Den är blommig och fruktig med noter av av sakurablommor, rosa blomblad, litchi, päron och bergamott. I basen känner man träiga och bärnstensliknande noter samt en fläkt av diskret vanilj och patchouli.

Har ni hunnit sniffa på den i butik kanske?

När jag läser om doftnoterna så ser jag att det är en doft i min smak men sedan jag hade Covid-19 i november och tappade luktsinnet i 3 veckor hände något. När jag fick tillbaka luktsinnet så är det som att det har förändrats. Inte så att saker luktar illa, men dom är annorlunda. Någon som känner igen sig? Många parfymer har någon doftnot som jag känner av direkt, och den här har det! Jag skulle behöva göra ett dofttest för att reda ut vad det är jag reagerar på. Till exempel så är jag inte längre så förtjust i mina tidigare favoritdofter vilket gör mig lite ledsen. Jag vill ju att dom ska dofta som tidigare! :-( Jag håller tummarna för att det återgår till det normala.

2 Comments

 • Lotta
  11 June, 2021 at 11:32

  Be inte om ursäkt! Vi förstår att det tar tid med småbarn, och jag är imponerad (och glad) att du hinner blogga över huvud taget!
  Har inte sniffat på denna parfymen, men det låter ju som att den luktar gott. Hoppas ditt luktsinne återgår till det normala snart!

  Reply
  • Isabelle
   21 June, 2021 at 14:51

   Tack Lotta! ❤️

   Reply

Leave a Reply