Meny
EVENTS / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Daisy Beauty Expo Spring edition

För några veckor sen var jag på årets andra Daisy Beauty Expo. Ni som hängt med här på bloggen ett tag har säkert koll på att jag brukar vara på DB Expo en gång per år, vanligtvis i starten av året. På denna mässa medverkar vanligtvis massor av utställare med olika varumärken för oss bloggare och journalister att lära oss mer om. Nu när det varit restriktioner har Daisy Beauty (skönhetstidningen bakom denna mässa) gjort allt för att ändå kunna hålla en mässa vilket såklart är superkul för oss! Vi fick träffa representanter från Löwengrip, Noberu och Living Proof & K18. Jag kommer visa produkterna lite mer ingående i separata inlägg men tänkte visa lite bilder från mässan först :-)

Vi var indelade i små grupper och slussades genom dom olika rummen för att undvika trängsel. Alla bar munskydd och spritade händerna med jämna mellanrum. Sjukt onödigt att jag tog mig tid på morgonen att välja läppstift för dagen…

 I min grupp var mina kompisar och fellow-beautynördar Lina och…

..Mona! ♥ Älskar dom två alltså. Vi har alltid så himla kul tillsammans!

Först ut var märket Noberu som jag aldrig hade hört talas om tidigare. Nu efter mässan har jag faktiskt sett det lite överallt! Noberu är ett varumärke riktat mot män och som har allt ifrån skäggvård till hår- och kroppsvård.

Fick lära mig en sak som jag tidigare inte hade någon aning om, och det är att skäggolja inte är för själva skägget (bara) utan för huden UNDER skägget. Man ska alltså massera in oljan så att den når huden under skägget och till hjälp behöver man en bra borste. Noberu har en skäggolja som doftar tobacco vanilla och tillhörande borste.

Löwengrip pratade om deras olika hudvårdsserier (som jag faktiskt inte hade så stor koll på) och senaste tillskottet..

..thickening shampoo och conditioner. Har någon av er hunnit testat dessa?

I sista rummet fick vi lära oss mer om Living Proof och det var väldigt intressant måste jag säga. Det ligger sjukt mycket vetenskap bakom dessa produkter och representanterna från märket var också väldigt kunniga. Sånt är kul!

Living Proof har en ny serie för lockigt hår.

Men den stora snackisen var ändå K18. Har ni hört talas om detta märke? Avancerade produkter som lovar underverk för håret. Återkommer med mer om dessa.

Jag fick nämligen med mig ett litet prov av hårmasken.

 

No Comments

    Leave a Reply