Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Sol & Poolhäng

Herregud vilka varma dagar vi har haft här i Stockholm senaste veckan. Egentligen älskar jag värme men att sova med två barn i sängen som dessutom är varma som små mini-kaminer är inte jättekul. Nu börjar värmen sakta försvinna och sämre väder väntas lagom till Midsommar. Det slår väl aldrig fel?! Typ dåligt väder 9 av 10 gånger på midsommar ju, haha!

I fredags var vi iaf hos våra vänner Sanna och Simon som bor söder om stan. Dom har ett stort hus med pool så vi hängde ute hela eftermiddagen. Vi badade, lekte med barnen (dom har en dotter som är lika gammal som Tim) grillade, såg fotboll (Sverigematchen) och bara njöt av sommaren. Så himla härligt! Vi drömmer om ett eget hus med pool en vacker dag.

Palmer har dom också! Blev galet sugen på att åka utomlands. Hur tänker ni, kommer ni åka utomlands i sommar eller avvaktar ni? Leon fick ligga i skuggan och var så nöjd hela dagen.

Leon är verkligen en SÅ nöjd bebis. Så länge han får mat, byta blöja och lite uppmärksamhet lite då och då så är han nöjd. Skrattar alltid när man kikar ner i vagnen och sover bra både dag som natt. Jag är så kär i den här lilla killen!! ♥ Världens bästa lillebror.

Vi är så nöjda med nya vagnen också förresten. Det är en duovagn som både Tim och Leon kan sitta/ligga i samtidigt. Jag ska visa er den lite närmare i ett separat inlägg!

165 Comments

Leave a Reply