Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / SOLSKYDD & BRUN UTAN SOL

Isle of Paradise Hyglo Self-tan Serum

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Säg hej till Isle of Paradise self-tan serum för kropp och ansikte!

Jag var faktiskt inte någon brun-utan-sol-tjej tidigare men idag finns så många olika alternativ (mousse, spray, mist, serum osv.) och färgen ser oftast mycket mer naturlig ut än för bara några år sedan så nu använder jag en del BUS just för att jag inte har tid (livet som småbarnsförälder) eller lust att pressa i solen.

Isle of Paradise är ett kroppspositivt varumärke som lanserades 2018 och är världens första färgkorrigerande brun utan sol märke. Isle of Paradise står för en stark positivitet till kroppens alla figurer och former, och vill att alla ska älska sina kroppar. Produkterna består av färgkorrigerande produkter i tre olika nyanser. Light om du är ute efter en solkysst lyster, medium för en mer gyllene bränna och dark för en en djupare bronzig ton. Alla produkterna är 100% veganska & cruelty free.

Jag har under några veckor testat Hyglo Self-tan Serum med hyaluronsyra som tillsammans med oljor från avokado, kokosnöt och chiafrön hjälper till att återfukta huden på djupet samtidigt som man successivt ska få en gyllene solbränna.

Vad tycker jag?
Till att börja med så älskar jag dom turkosa flaskorna. Dom är verkligen härliga färgklickar i badrumsskåpet! Sen har serumet en skön konsistens som känns återfuktande på huden. Däremot är jag lite besviken då det trots allt är en brun utan sol produkt, men jag tycker inte att den ger så mycket färg. Färgen ska ju byggas upp allt eftersom men trots flera dagars användande och att jag tagit allt mellan 3-10 droppar så tycker jag inte att jag får så mycket färg som jag önskar.

Har ni provat BUS från Isle of Paradise?

Är ni sugna på att testa så har Lyko 25% rabatt på dessa två just nu. HÄR hittar ni face serum och HÄR hittar ni body serum.

No Comments

    Leave a Reply