Meny
HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / KROPPSVÅRD / SOLSKYDD & BRUN UTAN SOL

Sommar med Rituals

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns.

GLAD MIDSOMMAR! Äntligen är sommaren här på riktigt :-) Vi har åkt till Sundsvall för att umgås med familjen och hänga ute på ön där vi har sommarstuga. Så mysigt! Tim älskar att vara här för då får han åka båt och bada hela dagarna.

Idag vill jag visa er några härliga produkter från Rituals som jag fick hem tidigare i veckan. Dom fick såklart hänga med eftersom dom kom väldigt lägligt. Här ute på ön vid vattnet tar solen extra mycket så det är viktigt att man smörjer in sig.

Serien Ritual of Karma har inspirerats av hinduisk tradition och hjälper dig att utstråla positivitet genom att leva med god karma och visa vänlighet. Den innehåller produkter för kropp, hem och solvård som har berikats med vitt te och helig lotus.

Sun Protection Milky Spray 20 är en solspray med klibbfri formula som lätt absorberas av huden. Den är vattenresistent och skyddar mot solen UVA och UVB-strålar. Finns även med spf 30 och 50 om man önskar ett högre skydd.

Pris 195kr och finns HÄR (reklamlänk till Åhléns)

Sun Protecting Face Cream 30 har jag faktiskt använt i flera år. Det är en återfuktande ansiktskräm som effektivt skyddar mot solens skadliga strålar.

Pris 170kr och finns HÄR (reklamlänk till Åhléns)

Best Intentions Foot Balm svalkar varma sommarfötter med kinesisk mynta och gör dom mjuka.

Pris 120kr och finns HÄR (rituals.com)

After Sun Cooling Shower Gel är en härlig duschgel som återfuktar huden och gör att brännan sitter längre.

Pris 170kr och finns HÄR (reklamlänk till Åhléns)

Fortune Lip Balm är ett vattenresistent läppbalsam med spf 30 som håller läpparna återfuktade och mjuka samtidigt som dom skyddas från solen.

Pris 110kr och finns HÄR (rituals.com)

Och sist ut har vi Soul Shimmering Body Oil, en näringsgivande olja som återfuktar huden och ger den en solkysst lyster tack vare små, skimrande mineralpartiklar. I solen är den helt magiskt vacker så man kan inte slita blicken från flaskan!

Pris 215kr och finns HÄR (reklamlänk till Åhléns)


Ha en fortsatt fin midsommar så hörs vi!

No Comments

    Leave a Reply