Meny
ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL

I’m back!!

Hej!!! Hur mår ni?? Ni måste ju tro att jag lagt ner bloggen och gått under jorden eftersom det varit tyst här i nästan 2 (!!) månader. MEN, det har jag inte! Jag tog helt enkelt bara lite ledigt nu i sommar. Jag har bloggat, mer eller mindre, sedan jag var 14 år. Under mina 5 år på Damernas Värld skrev jag ca 5-7 inlägg i veckan, året runt. Jag har under så många år alltid haft en inre stress över att jag måste leverera inlägg, men nu i sommar kände jag att jag var värd “semester” på riktigt. Jag har njutit, slappnat av, varit med familjen och rest en hel del.

Efter vi hade varit på Kreta i juli (mitt senaste inlägg) packade vi bilen och körde till Sundsvall. Min familj har en sommarstuga ute på en liten ö och där hängde vi i ca 2 veckor. Så mysigt!

Sen styrde vi vidare mot Danmark för att besöka Thomas familj. Dom bor på Jylland så vi tog färjan över från Göteborg till Frederikshavn. Vi firade bland annat Thomas födelsedag och besökte Legoland.

Herregud, Tim var i paradiset! Hela familjen hade faktiskt väldigt kul, det finns verkligen något för alla där :-)

På vägen hem från Danmark besökte vi min syster med familj utanför Göteborg.

Sen kom vi hem, tvättade, packade om resväskorna och flög till Grekland. Denna gång Rhodos.

Så mysig vecka med min lilla familj. Ser ni hur stor Leon har blivit förresten? ♥ Han är världens goaste och är SÅ glad och lätt.

Vad har ni gjort i sommar? 

3 Comments

 • Carina
  4 September, 2021 at 20:30

  Härligt att se dig tillbaks!
  Jag var orolig att något hänt dig.

  Kram

  Reply
  • Isabelle
   4 September, 2021 at 20:57

   Vad omtänksamt och gulligt av dig! Nej, jag har bara varit lite ”offline” ☺️ kram!

   Reply
 • Lotta
  6 September, 2021 at 17:32

  Sen på bollen här men välkommen tillbaka! Såklart ska du ta lite ledigt över sommaren. Och den lille plutten har verkligen blivit stor!😍

  Reply

Leave a Reply