Meny
BARN / LEON / RESOR & HOTELL

Bärsele från Najell

Inlägget innehåller reklam för Najell

Hej vänner! Kickar in för att berätta att vi är på språng igen. Vi har precis packat klart och ska strax åka ut mot Arlanda. Vi bor där ute på Clarion ikväll och imorgon går flyget mot Mallis! Det ska bli så kul att komma tillbaka till Mallorca. Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag varit på den ön (även bott och arbetat där 2 somrar) men nu är det några år se sist så det ska bli kul!

Nu har vi gjort en hel del resor i sommar och jag måste visa er våran nya bärsele från svenska Najell som har underlättat en hel del. Vi hade en annan sele till Tim när han var liten men den var så klumpig om man jämför med den här. Najell Easy, som den heter, väger endast 550g så den är superlätt att ha med.

Jag gillar att den också går så snabbt att ta på sig. Spännerna är också lätta att se tack vare den blågröna färgen och jag älskar magnetfunktionen. Det underlättar när man ska ta i och ur bebis. Man behöver liksom inte vara rädd för att det är små bebisfingrar i vägen eller att man klämmer fast hud eller kläder i spännerna.

En bärsele är verkligen toppen att ha med sig på flyget när man reser med spädbarn. Barnet kan sova och man själv kan få händerna fria. Här satt vi på planet på väg till Rhodos :-)

Ni hittar Najell Easy HÄR.

2 Comments

 • Lotta
  6 September, 2021 at 17:33

  Trevlig resa!

  Reply
  • Isabelle
   16 September, 2021 at 10:01

   Tack Lotta! :-)

   Reply

Leave a Reply