Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / JULKALENDRAR

100 dagar kvar till jul

Hej vänner!! Nu är vi hemma från Spanien igen. Så skönt att förlänga sommaren lite så här i september. Vi hade superbra väder med sol och ca 31 grader varje dag. Vi har verkligen haft en lyxig sommar med många resor men nu är jag redo för höst! :-) Idag sov Tim jättelänge så jag och Thomas smög upp med Leon och satte oss i vardagsrummet, tände ljus, drack te och såg på nyhetsmorgon. Så mysigt! Alla årstider har sin charm tycker jag :-)

Men, min favorithögtid på året börjar närma sig med stormsteg! Idag är det 100 dagar kvar till julafton och 76 dagar kvar till advent. Hoppas att denna jul blir som vanligt och att man kan fira med familjen och släkten. Förra julen kändes märklig när man inte kunde ses pga covid.

Skönhetsföretagen har redan börjat sälja adventskalendrar. En av mina favoriter varje år är Rituals.

Bild lånad från Rituals

I år heter den lyxiga kalendern The Ritual of Advent och ser ut som en liten julby täckt i snö. Den innehåller 24 härliga produkter för kropp och sinne. Varje advent får man ett litet doftljus i luckan och det älskar jag! :-)

» HÄR « (länk till rituals hemsida) hittar ni den.

No Comments

    Leave a Reply