Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

WnW Tinted Skin Perfector

Inlägget innehåller en reklamlänk till Lyko

Wet n Wild har släppt ett flertal höstnyheter, bland annat Bare Focus Tinted Skin Perfector som är en fuktgivande foundation med hyaluronsyra och vegansk Squalane som är två superingredienser mot torr hud.

Som namnet avslöjar så ger den här foundationen en lätt till medium täckning som går att bygga upp och ger en halvmatt finish. Jag tog med mig färgen Medium Tan (den mörkaste) till Spanien och använde den varje dag (eller ja, varje kväll när vi skulle ut och äta) och gillar den faktiskt riktigt mycket! Det är helt klart en prisvärd produkt som ger ett fint resultat.

Före och efter med endast Bare Focus Tinted Skin Perfector i hela ansiktet applicerad med svamp.

Finns i färgerna Fair, Light, Light Medium och Medium Tan.

Som ni ser på mig så är den mörkaste nyansen inte särskilt mörk. Jag skulle gissa på att det finns mörkare nyanser i Wet n Wilds hemland USA men att man endast lanserat dessa 4 nyanser i Skandinavien. Tyvärr är det väldigt vanligt bland många märken att vi endast får ljusa färger hit.

Ni hittar Bare Focus Tinted Skin Perfector hos Lyko »HÄR« och den kostar 119kr.

1 Comment

  • Maria
    20 September, 2021 at 11:15

    Ser spännande ut. Är själv fan av Lumenes CC-cream. Har du testat den och påminner de i så fall om varann? Tycker beskrivningen låter likvärdig. Tack för en härlig blogg!

    Reply

Leave a Reply