Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / INREDNING

Projekt barnrum 2.0

God morgon!

Här sitter jag och njuter av en kopp kaffe. Jag har faktiskt inte druckit kaffe på flera år. Förr drack jag flera koppar om dagen men så fick jag plötsligt väldigt ont i magen och valde att sluta efter att en dietist berättat för mig att kaffebönor har väldigt starka syror och att det kan irritera magen. Dvs inte så bra för oss med IBS. När jag slutade dricka kaffe försvann mycket av smärtan, men inte helt. Har dock alltid saknat den där smaken (doften av kaffe är ju också ljuvlig) och eftersom vi har en ny Nespressomaskin här hemma som gör supergott kaffe så har jag börjat ta en kopp då och då. Blandar ut det så det blir en halv kopp kaffe, och en halv kopp havremjölk. MUMS! Än så länge går det bra faktiskt. Dricker ni kaffe?

Idag ska jag åka och hämta ett stort paket. Jag har nämligen köpt en julgran (!) hehe. Ni vet ju hur mycket jag älskar julen och nu har vi haft våran nuvarande plastgran i ca 5 år och jag började ledsna på den redan förrförra julen. Eftersom vi inte visste om Tim skulle riva granen eller låta bli den förra året så köpte vi ingen ny. Det här året är han så pass stor att han inte kommer röra den och Leon så pass liten att han inte heller kommer röra den – så jag slog till! Det gäller ju att vara ute i god tid om man vill hinna köpa den man vill ha före alla andra ;-)

Den här nya granen har mycket tätare grenar än våran nuvarande. Jag vill liksom ha Disney-känslan. Sen har jag också beställt ett tåg som kör runt granen som jag tror Tim kommer att älska. Ska dock måla om det, kan visa er sen om ni vill? :-)

Dagens projekt är också att beställa en ny säng till Tim. Jag har inlett projekt barnrum två punkt noll. Vi har två sovrum utöver vårat eget. Tim har haft det ena, och det andra som är lite större har varit gästrum. Nu är tanken att vi ska byta runt så att Tims rum blir till gästrum och Tim och Leon ska få dela det lite större rummet. Leon ska ta över Tims säng, som han inte längre sover i (det är spjälsängen ovan som vi tagit bort ena sidan på) och Tim ska få en stor vanlig säng. Jag är dock lite kluven över vilken vi ska köra på. Jag hade egentligen hittat en jättebra på IKEA med förvaring under men den är såklart slut i lager och jag orkar inte vänta på att den ska komma in igen. Så nu har jag istället hittat denna.

Jag tänker att man kan köpa lådor med hjul på IKEA som man kan ha under. Vi vill nämligen ha förvaring för alla leksaker. Får fundera på det medan jag hämtar julgranen! :-) Vill ni att jag bloggar mer om mitt lilla barnrumsprojekt förresten?

4 Comments

 • Anneli
  22 September, 2021 at 13:15

  Ja tack! Vi vill gärna se både barnrum, gran och leksakståg ;)
  Gärna recensioner av årets adventskalendrar också om tid finns…

  Reply
  • Isabelle
   22 September, 2021 at 17:29

   Vad kul! 😃 absolut, får se om jag får utskick av några kalendrar i år, i så fall kommer jag självklart recensera. Men jag kan också sätta ihop ett inlägg med kalendrar jag rekommenderar och själv är sugen på? ☺️

   Reply
 • Lotta
  22 September, 2021 at 16:12

  Håller med! Vill också se!

  Reply
  • Isabelle
   22 September, 2021 at 17:29

   Vad kul Lotta! Det kommer! ☺️

   Reply

Leave a Reply