Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Adictivo

Inlägget innehåller en reklamlänk till Ida Warg Beauty Usch vilket väder vi har här i Stockholm idag. Riktigt höstrusk med regn och grått, grått, grått. Som tur är kan jag sniffa på Adictivo, den doft jag burit hela sommaren och som får mig att tänka tillbaka på värmen för en stund. Adictivo är en av två parfymer som lanserades av Ida Warg Beauty den 1 september. För er som inte vet så arbetar jag på IWB (när jag inte är mammaledig) så det är mina kollegor som har tagit fram dessa fantastiska dofter. Och jag säger inte att dom är fantastiska för att jag jobbar med märket, utan för att jag genuint tycker det. Jag har inte blivit ombedd att skriva detta inlägg utan gör det för att jag vill :-)

Bild lånad från idawargbeauty men fotograferad av mig.

Adictivo är en beroendeframkallande doft som kombinerar fruktiga toner av kiwi, bitterapelsin och kvitten med ett sött hjärta av jasmin. Vit choklad och vaniljorkidé skapar en förförisk och sensuell känsla som dröjer länge på huden. Perfekt för en romantisk kväll eller en dag på strandpromenaden.

Toppnoter: Kiwi, litchi, kvitten och bitterapelsin
Hjärtnoter: Vit choklad, jasmin, vaniljorkidé och sockervadd
Basnoter: Mysk, iris och sandelträ

Pris: 599kr /50ml

Glöm inte att rabattkoden isastar20 ger er 20% rabatt på hela sortimentet inne på www.idawargbeauty.se

No Comments

    Leave a Reply