Meny
BARN / INREDNING

Silvergrön

När jag vill göra om något här hemma ska det helst ske med en gång. Jag är precis som min mamma. Ni kan med andra ors säkert räkna ut att jag redan är klar med barnens nya rum :-P

Jag drog med mig hela familjen till Måleributiken i Alvik här om dagen. Jag hade aldrig varit där tidigare men min vän Mona har talat väldigt gott om den.

Vi hade ju en ljusblå färg i Tims rum men har länge pratat om att måla en vägg olivgrön inne i gästrummet (som nu blir Tim och Leons rum) så vi visste vad vi var ute efter. Direkt när vi kom in i butiken och såg alla färgprover såg vi den färg vi ville ha. Den heter Silvergrön för er som undrar.

Vi förklarade för tjejen i butiken att vi skulle måla ca 12 kvadratmeter. Jag tror dock att hon missförstod oss för vi menade 12 kvadratmeter VÄGG och hon måste ha trott att rummet var 12 kvm för vi fick med oss 2 hinkar färg och det gick bara åt en halv burk. Eftersom den är bruten får vi inte heller lämna tillbaka, men men. Vi kanske får för oss att måla något mer i framtiden.

Jag kunde såklart inte hålla mig utan satte igång och målade en första omgång redan på kvällen när Tim hade somnat.

Sen var det bara att vänta på sängleveransen…

..och idag kom den!! Tror ni det tog lång tid innan jag hade skruvat ihop den? hehe.

Jag är SÅ nöjd med hur rummet blivit. Såklart ska det upp med lite mer tavlor, sänglampa osv. men det får ta sin tid. Ska visa er fler bilder lite längre fram :-) Nu längtar jag tills Tim kommer hem från förskolan och får se sin nya säng!

2 Comments

 • Anneli
  30 September, 2021 at 09:37

  Så kul att inreda barnens rum även om det är länge sen…
  Glömmer aldrig en liten flickas dröm om rosa väggar, och då skulle ALLA! väggar
  väggar målas enligt önskemålet. Kan säga att det rummet blev väldigt ROSA ;)

  Reply
  • Isabelle
   30 September, 2021 at 09:52

   Ja det är så kul! Tim bryr sig inte om färger än (inte heller vilka kläder han bär) så mamman får bestämma helt själv :-))

   Reply

Leave a Reply