Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / JULKALENDRAR / NYA PRODUKTER

Julkalendrar 2021

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko & Skincity

Jag fick en fråga om jag inte kunde visa årets julkalendrar inom skönhet. Jag är ju inte den som är den när det kommer till jul ;-) ..så självklart ska jag visa er några som jag tycker ni ska ta en närmare titt på!

LYKO 24K, SkinDerella & ManDatories

Vi kan ju börja med vad jag tror kommer bli årets snackis inom julkalenderkategorin – Lykos egna.. dom har nämligen inte bara 1 utan hela 3 kalendrar fullproppade med spännande produkter. Det jag gillar med kalendrar som inte säljs av ett varumärke är att man får produkter från just olika varumärken. Kalendern 24K är den allra lyxigaste och är ganska dyr men innehållet är nästan värt 10.000 kr (!!!). Jag gillar att dom har en kalender för män också.

Lykos kalendrar lanseras den 5 oktober. Mitt tips är att vara på hugget om du vill ha en av dessa, jag tror nämligen att dom kommer gå åt som smör!

Pris
24K kostar 2449kr (värde 9.800kr) och finns »HÄR«
SkinDerella kostar 799kr (värde 4.400kr) och finns »HÄR«
ManDatories kostar 599kr (värde 3.400kr) och finns »HÄR«

Lumene Advent Calendar – 24 Nordic Beauty Wonders

Jag har haft några av Lumenes julkalendrar och tycker faktiskt att dom är riktigt bra! Årets kalender innehåller 17 hudvårdsprodukter och 7 makeupprodukter.

Pris 899kr och ni hittar den »HÄR« 

NYX professional makeup – 24 Day Holiday Countdown

NYX julkalender har jag också haft några år och i år innehåller kalendern 24 av deras ikoniska bästsäljare i miniformat och fullstorlek! Helt klart en kalender jag hade satsat på till sminkälskaren.. eller mig själv ;-)

Pris 799kr och finns »HÄR«

Voluspa – Japonica 12 Day Advent Calendar

Den här kalendern innehåller “bara” 12 luckor men oj vad jag skulle vilja ha den ändå! Den innehåller 12 pedestal doftljus + trimmer för veke. Jag ääälskar doftljus och speciellt i december månad!

Pris 1699kr och finns »HÄR«

L’Oréal Paris – 14 Rue Royal Advent Calendar
L’Oréals kalender för 2021 innehåller 24 luckor med speciellt utvalda smink-, hud- eller hårvårdsprodukter så att du kan skapa en perfekt look för vinterns högtider.
Pris 1199kr och finns »HÄR«
BABOR Advent Calendar

Babors kalender har jag också haft några år och årets innehåller, som alltid, lyxiga glas-ampuller med massa mums för huden.

Pris 899kr och finns »HÄR«

The Skincity Calendar 2021 – ett konstverk

Skincitys julkalender är också en hypad kalender som brukar sälja slut på några timmar. Med andra ord gäller det att vara på hugget om man vill ha denna kalender. I skrivande stund släpps den online om 5 dagar och 21 timmar, dvs den 6 oktober kl 10.00.

Pris 1699kr (värde 5686kr) och köps »HÄR«

 

Detta inlägg kommer fyllas på allt eftersom fler kalendrar släpps.

 

 

No Comments

    Leave a Reply