Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / INREDNING

Tim & Leons rum

Här kommer lite fler bilder på Tim & Leons nya rum. Missar jag något som ni vill veta så får ni hojta till nere i kommentarsfältet :-)

Som sagt heter väggfärgen Silvergrön. Tavellisten fick hänga med från förra rummet och den kommer från Mio om jag inte minns helt fel. Den högra tavlan kommer från Zara Home och den vänstra med porträttet på Tim har min syster målat :-)

Ljusslingan är så mysig att ha tänd på kvällen och ger även ett perfekt nattljus.

Sköldpaddslampan kommer från Søstrene Grene. Kuddarna är från Lexington och Zara Home. Sängkläderna kommer från IKEA och sängen är från Jysk.

På andra sidan rummet har vi en byrå för alla kläder. Den kommer från Mio eller EM möbler, jag minns inte riktigt. Väggdekoren med luftballonger kommer från Søstrene Grene.

På byrån har vi dessa två som barnen har fått i doppresent av Thomas moster som bor i Norge. Jag vet inte om det finns sånna här i Sverige ?

I fönstret står Tims bilbana som han fick av sin gudmor med familj i doppresent. Den kör han faktiskt ofta med :-)

På golvet har vi säckar för leksaksförvaring. Den vita med djur kommer från Zara Home och den ljusblå med moln kommer från Åhléns.

Både vi och Tim är supernöjda med rummet och hela familjen hänger här inne tillsammans på kvällarna :-) Så snart Leon blir lite större ska han också få sova här inne. Till höger kan ni skymta hans spjälsäng.

No Comments

    Leave a Reply