Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / INREDNING

Sötaste julkulorna och julgransdoft

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns

Nej men har ni sett hur söta julkulor IKEA har i år? Jag tänkte klicka hem några men dom hann sälja slut :-( Hoppas dom kommer in igen! Jag har ju köpt en ny julgran, vet inte om jag nämnt det. En riktig Disney-gran. Har länge velat ha en ny så jag skyndade mig att klicka hem en (med risk för att det säljer slut när alla kommer på att dom ska ha) och när jag hämtade ut den fick jag höra att jag var först i år, haha! Egentligen är det ju mysigast med en riktig gran (jag är uppvuxen med det) men vi orkar inte med barr här hemma. Funderar på att köpa gran-doft. HÄR finns det doftgranar man kan hänga i granen som ger den där härliga gran-doften :-)

No Comments

    Leave a Reply