Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Lite nytt i vårat kök

Inlägget innehåller en reklamlänk till CerveraNär vi gjorde om pojkarnas rum så gjorde vi även om lite i köket. Så här ser det ut när man kommer in i vårat kök från vardagsrummet. Vi har en väldigt öppen och ljus lägenhet med balkonger åt två vädersträck vilket var det vi föll för när vi köpte den.

På höger sida har vi en skänk med förvaring av servetter, krukor och lite annat. Ljusstakarna kommer från Orrefors, dom skruvade ljusen kommer från Søstrene Grene och krukan kommer från Blomsteravenyn i Solna. Älskar förresten att gå in i den butiken. Han som äger den är supertrevlig och hade tidigare en till blomsterbutik i huset som Thomas bodde i förut, varför vi brukar stanna förbi och prata lite. Han har alltid så fina krukor, ljus och diverse inredningssaker. Han berättade för mig när jag köpte den här krukan att han alltid sitter och letar unika leverantörer i Europa. Han vill nämligen inte köpa grejer från Asien utan försöker gynna mindre europeiska tillverkare.

Det senaste är att vi tog ut bokhyllorna (IKEAs Billy) ur Tims rum och ställde dom i köket istället. Jag beställde hem dörrar med glas och vips så var vi med vitrinskåp!

Så lyxigt med mer förvaring ..och visst är det lite vuxenpoäng att ha ett vitrinskåp ändå? haha!

Har fyllt glasdelen med lite blandade krukor, ljuslyktor och glas. Perfekt höjd som barnen inte når, hehe. Älskar min svartvita Paprika-vas som jag ärvt av en släkting.

Belysningen styrs förresten med fjärrkontroll och är dimbar, så på kvällen kan man ha lite mysbelysning.

167 Comments

Leave a Reply