Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Tre favoriter just nu

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko, Sephora & LookfantasticHej måndag! Dags för en ny vecka. Den här veckan väntar en del mammaträning, jobb och bebisfotografering. På fredag kommer våra vänner från Sundsvall och ska stanna här över helgen. Jag funderar lite på om vi kanske skulle ta en sväng med barnen till Grönalund eller Junibacken. Vi får se! :-)

Tänkte visa er 3 produkter som jag ä l s k a r just nu! Den första är ett torrshampoo från Living Proof.

Perfect Hair Day ger en perfekt nytvättad känsla till håret. Jag gillar inte torrshampoon som ger den där klibbiga, volymkänslan. Dom får inte heller göra håret för “lent” så det känns platt. Det gör inte det här och det är nog faktiskt det bästa torrshampoot jag testat! Fick en liten provflaska på ett event men var inte sen med att klicka hem en fullstor. Ni hittar den HÄR.

Ni vet att jag inte är någon jättenörd när det kommer till hudvård men Sunday Rileys produkter har jag faktiskt fastnat för. Good Genes har blivit en favorit! Den innehåller renad glykolsyra som exfolierar på djupet och som gör glåmig, ansträngd och solskadad hud frisk och fräsch igen. Dyr men mums för huden! Ni hittar den HÄR.

Och sist men inte minst, High Sky mascaran som blev så hypad vid lansering att den sålde slut på rekordtid när den väl kom till Sverige. Och jag förstår hypen! Jag är inne på min tredje nu. Herregud vad jag älskar den här mascaran. Separerar och ger volym, men den håller volymen som ingen annan mascara. När jag ska tvätta av den på kvällen ser det ut som jag precis applicerat den. G r y m!! Har ni inte provat så måste ni prova. HÄR hittar ni den på rea dessutom, 96 spänn!

Dags för tränings. Ha en fin dag så hörs vi :-)

No Comments

    Leave a Reply