Meny
INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Partyland Christmas Shop

Idag är det 57 dagar kvar till julafton! Men vem räknar ;-) Nejdå jag skojar bara. Jag följer ett instagramkonto som lägger upp hur många dagar det är, annars hade jag inte haft sån koll. Ni vet att jag älskar julen men det är inte för julafton för det är ju egentligen slutet på julen. När jag säger att jag älskar julen så är det december månad jag syftar på. Det mysiga med att få pynta hemma, sätta upp ljusslingor, glitter, baka lussekatter, pepparkakor och se glädjen och längtan i barnens ögon.

Förra veckan fick jag nys om att Partyland har öppnat en pop up butik med enbart julsaker på Mall of Scandinavia. Eftersom vi hänger där var och varannan dag så var jag inte sen med att dra dit för att spana in den.

Butiken är utsmyckad med julsaker från tak till golv. Glitter, granar och snö överallt!

Allt julgranspynt är (enligt Partyland) handgjorda.

Otroligt mysigt att gå runt där och titta på allt samtidigt som julmusiken strömmar ut ur högtalaren. Kände mig lite som ett barn igen!

Det finns verkligen allt ifrån klassiska röda julkulor till rosa och lila enhörningar. Men, helt ärligt så köpte jag inget eftersom det mesta kändes väldigt dyrt. Julgransprydnaderna kostade runt 150-300kr vilket är lite väl mycket tycker jag, speciellt när man har småbarn som i värsta fall kan riva ner granen inom loppet av några sekunder, haha!

Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att Åhléns julpynt är minst lika fint och där kostar dom flesta hängen 30-50kr styck. Men butiken är absolut värd ett besök ändå, för har man inte julkänsla innan så är chansen stor att man finner den där! :-)

Brukar ni köpa dyrt eller billigt julpynt?

14 Comments

Leave a Reply