Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / KROPPSVÅRD / SAMARBETE/REKLAM

Tävling med Ida Warg Beauty

Tävlingen är i reklamsamarbete med Ida Warg Beauty och innehåller annonslänkar December är hääär! Får man säga God Jul nu? I så fall, god jul på er! hehe :-) Igår åt vi julbord med jobbet, så himla mysigt! Vi var på restaurang Ulla Winbladh ute på Djurgården. Har inte ätit julbord där tidigare men det var riktigt bra så det kan jag rekommendera.

Nu var det länge sedan jag hade en tävling här på bloggen och det känns ju väldigt lägligt nu i december, tycker ni inte? :-) Passa på och tävla om härliga produkter från Ida Warg Beauty till dig själv eller kanske som en julklapp till någon du håller kär!

Produkterna som en av er kan vinna är…

Radiant Shower Mousse – Duschmousse är en av mina absoluta favoriter i badrummet. Den har först en gelaktig formula och sen när den kommer in kontakt med vatten så blir den till ett mjukt och härligt skum. Gör huden superlen och doftar citrus, enbär och päron.

Intense Nutrition Sugar Scrub – en sockerskrubb för en mycket torr hud som vill ha en rik återfuktning. Den innehåller mjukgörande och näringsrika oljor från havre, raps och sheasmör. Doften är varm och omslutande med noter av vanilj, kokos och jasmin. Muuuums!

Och sist men inte minst Pro Growth Shampoo & Balsam, en serie som är mild mot håret och hårbotten och som även förebygger och stoppar håravfall samt stimulera hårväxt. Den har aromatiska doftnoter som eukalyptus, rosmarin och citrus.

För att vara med i tävlingen

Följ @idawargbeauty på instagram och lämna en kommentar här i inlägget varför du vill vinna. Det går även att delta i tävlingen på min instagram.

Tävlingen avslutas den 7/12. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen avslutad. Vinnaren kontaktas via mail!

5 Comments

 • Annika
  2 December, 2021 at 14:07

  Tycker att det skulle passa så himla bra för mig att testa Ida Warg´s andra produkter eftersom jag är den som dissat hennes BUS så hårt :-)
  Tävlingen avslutas den 7:e vilket också är min födelsedag. Går genast in och följer och kontot också.

  Glader Juler!

  Reply
 • Fanny Taborsak-Lines
  2 December, 2021 at 21:58

  Som (ganska) nybliven mamma känns det fortfarande otroligt lyxigt att hinna duscha länge nog för att tvätta håret, hade ju gärna gjort det ännu lyxigare med nya produkter! Och schampo/balsam som stoppar håravfall känns extra välbehövligt nu när gravidsvallet börjar ramla av 😅

  Reply
 • Sofia
  3 December, 2021 at 06:06

  Vill vinna då jag gärna testar schampot och balsamet, tappar så sjukt mycket hår ☹️ Älskar duschmoussen, spännande med en ny och doften på scruben låter helt ljuvlig! Hoppar in o följer på Insta! Ha en god helg!

  Reply
 • Julia
  3 December, 2021 at 06:59

  ÄNTLIGEN får man säga God Jul!

  Jag är gärna med i tävlingen och skulle tycka att det var såå härligt att vinna. Vi har bestämt i min familj att vi enbart kör julklappsspelet i år och därför får jag ju inga julklappar utöver en sådan som ska passa alla (typ godis). Jag har ett jobb och kan köpa det jag vill själv, så det är inte synd om mig. Men just sådana här fina hud- och hårvårdsprodukter unnar jag mig aldrig. Det skulle kännas så lyxigt att testa Ida Wargs produkter, och dessutom den helt nya serien! Håller tummarna :)

  Reply
 • Amy
  4 December, 2021 at 22:50

  Hej,
  Till och börja med, tack för en fin blogg. Många har gått i graven men din har jag följt ett bra tag och det finns alltid lite lagom ”läs godis” här inne 😍

  Ida Wargs produkter har jag inte testat innan men lägger gärna en extra slant på hud och hår produkter om dem uppfyller det man är ute efter. Anledningen till att jag inte har testat hennes produkter är nog helt enkelt att det finns SÅ många skönhets märken där ute att man inte hinner införskaffa och byta mellan produkterna, så detta hade varit en bra tillfällighet att ge det en chans!

  Kram

  Reply

Leave a Reply