Meny
ISABELLE TESTAR & SWATCHES / ISABELLE TIPSAR / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Julsminkning med Lorac

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Lyko Lorac har några riktigt trevliga eyeliners i sortimentet som jag tänkte att vi skulle ta en titt på idag.

Front of the line PRO Eye Pencil, som dom heter, är högpigmenterade och har en mjuk formula som lätt glider över huden. Jag personligen ogillar hårda pennor men vill inte heller att en penna ska vara för krämig så att den suddas ut under dagen. Dom här pennorna är krämiga men sitter som BERG (vattenresistenta) men, dom går också att sudda ut innan dom liksom sätter sig, vilket är ett stort plus!

Som ni ser så ingår det även en liten vässare som sitter i änden av pennan, så att du alltid kan få till en skarp eyeliner.

Det finns totalt 5 färger att välja bland och priset ligger på 219 kr styck.

Plum (matt), Dark Brown (matt), Dark Green (metallic), Charcoal (metallic) och Black Pearl (metallic med silverglitter).

Jag gjorde faktiskt en julig (röd) sminkning igår. Om ni följer mig på instagram (@isastarmakeup) har ni kanske redan sett den. I grunden använde jag mig av pennan Black Pearl som jag la längs med både övre och nedre fransraden. Sen suddade jag ut den som en vinge och la ögonskugga ovanpå. Den krämiga formulan funkar nämligen perfekt som primer också.

Nu ska jag ta en promenad med Leon. Hoppas ni får en fortsatt fin dag! :-)

 

1 Comment

  • Souq it 2 me - isastar.se
    11 December, 2021 at 13:06

    […] mig av färgerna Cumin get it, Souq it 2 me och Marrakush tillsammans med den gröna pennan från Lorac som jag visade er här om […]

    Reply

Leave a Reply