Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Depend Micellar Pads

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk till Kicks

Jag vet inte om ni har märkt det men Nivea har gjort om sina makeup remover wipes. Alltså jag älskade den rosa förpackningen med wipes för torr hud. Ni som hängt med här ett tag har säkert inte missat det. Vet inte varför egentligen för jag har inte torr hud men dom var överlägset bäst på att få bort smink utan att huden eller ögonen sved. MEN, nu har Nivea gjort om dom och dom nya är tyvärr… långt ifrån lika bra. Ja, jag har framfört detta till Nivea som trogen kund i många år, haha!

Hur som helst. Den senaste månaden har jag letat runt för att hitta en ersättare till mina älskade wipes. OCH jag har hittat dessa från Depend.

Micellar Makeup Remover Pads är riktigt grymma för att ta bort mycket ögonsmink, även vattenfast!

Padsen är fyllda med micellärvatten som drar år sig orenheter, återfuktar och ger huden en fräsch känsla. Dom är även berikade med vitamin E och helt parfymfria. Så letar ni en bra makeuprengöring (för ögonmakeup) så spana in dessa!

En burk med 60 pads kostar 59kr och finns att köpa »HÄR«

2 Comments

 • Annika
  10 December, 2021 at 10:07

  Jag köper Gunrys avsminksningsservetter för 9,90 kr på ÖoB. Den vita förpackningen. Funkar kanon och jag har både känslig och torr hud,

  Reply
  • Isabelle
   11 December, 2021 at 13:26

   Tack för tips! ska spana in dom. Lyckades faktiskt hitta några av dom gamla från Nivea igår på City Gross så nu har jag bunkrat, hehe!

   Reply

Leave a Reply