Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Souq it 2 me

Inlägget innehåller reklam genom en annonslänk till Sephora Hej! Hoppas ni har en fin lördag ♥ Här hemma vaknade vi tidigt imorse. Barnen slog upp sina ögon redan vid 7 så det var bara att klä på sig och starta kaffemaskinen. Sen satte jag igång med lussebullsbak. Det är ju för mysigt att tända ljus och äta lussebullar till frukost!

Vad har ni för er idag? Vi kanske bara blir hemma med tanke på det tråkiga vädret. All snö har regnat bort här i Stockholm :-( Hoppas det hinner komma mer innan jul.

Igår plockade jag fram en gammal favorit från Fenty Beauty, peletten Moroccan Spice. Såg att den förresten är nedsatt med 20% just nu hos Sephora. Ni hittar den HÄR.

Använde mig av färgerna Cumin get it, Souq it 2 me och Marrakush tillsammans med den gröna pennan från Lorac som jag visade er här om dagen.

Ha en fortsatt fin eftermiddag! ♥

No Comments

    Leave a Reply