Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

En nyhet i badrummet

Innehåller reklam i form av en annonslänk till Lyko Hej vänner! Hoppas ni haft en fin jul och en bra start på det nya året. Jag är så tacksam att ni fortsätter gå in här varje dag fastän jag periodvis är helt värdelös på att uppdatera. Nu har jag en hel del nya produkter att visa er samt en del spännande saker som sker så förhoppningsvis kommer ni hitta intressant läsning här framöver :-)

Först ut har vi en hudvårdsnyhet från Reviderm som numera återfinns i mitt badrumsskåp. Den heter Pycnogenol OPC Cream för att vara exakt, men frågan många säkert ställer sig är.. vad är det?

Vad är OPC?
OPC (OligomereProanthocyanidine) är den starkaste antioxidanten i naturen och finns i bl.a. grönt te, tranbär, svart te. Högsta koncentrationen hittar man i vindruvor samt tallbark. OPC är 20 ggr starkare än C vitamin och 50 ggr starkare än E vitamin. Antioxidanterna stimulerar collagen och hyaluronsyrasyntesen samt stärker och utvidgar blodkärlen.

Vad är Pycnogenol?
Pycnogenol är namnet för en specifik, patenterad process som används för att framställa OPC som alltid kommer från french maritime pine (fransk medelhavstall) som odlas i Les Landes de Gascogne Forest i sydvästra Frankrike.

För vem passar OPC?
Alla hudtyper, men särskilt för en mogen hud.

Pycnogenol OPC Cream är således en stärkande och utjämnande dagkräm för alla hudtyper. Tillsammans med ett multivitaminkomplex bestående av vitamin A, C och E skyddar den både hud och blodkärl mot negativa miljöpåfrestningar, främjar cellförnyelsen och stimulerar nybildningen av kollagen. Omega-3-fettsyror från chiafrön hjälper till att stärka hudens barriär, och zink ger en antiinflammatorisk effekt som dämpar rodnad och irritation.

Rek. pris: 1159 SEK och finns att köpa »HÄR«

1 Comment

  • Fuktboost med Reviderm - isastar.se
    28 February, 2022 at 12:01

    […] i 35 år och är hemlandet Tysklands ledande professionella hudvårdsmärke. Jag skrev om deras Pycnogenol OPC Cream för inte så länge sedan och den återfinns fortfarande i mitt badrumsskåp som en favorit. […]

    Reply

Leave a Reply