Meny
ISABELLE TESTAR & SWATCHES / ÖGON

Lux Diamond Creme Eyeshadow

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Lyko

Wow vilken helg! Jag var helt slut igår och hela familjen somnade före klockan 22. Vet inte när det hände senast. I lördags besökte jag Daisy Beauty Expo som är typ årets största happening inom skönhetsbranschen. En heldag med utställare som berättar om deras varumärken, nyheter osv. Jag ska berätta mer om det inom kort, jag ska bara gå igenom alla hundratals bilder jag tog under dagen.

Så idag kikar vi på istället på Lux Diamond Cream Eyeshadow från Lorac.

Enligt Lorac är det högpigmenterade metalliska crème-ögonskuggor tillverkade med 100% certifierade diamanter malda till ett ultrafint pulver. Vem vill inte ha diamanter på ögonlocken känner jag? hehe. Dom glittrar otroligt fint, speciellt i direkt solljus. Det enda som är lite tråkigt med cremeskuggor är att dom lätt torkar och det har dessa en tendens att göra. Några av nyanserna är så torra att dom helt släppt från burken, trots att dom varit helt nya och förseglade. En snabb titt på ingredienslistan visar också att dom innehåller cykliska silkoner, något som bl a svenska apoteket valt att bannlysa i sina produkter. Vad jag förstått ska man dock upp i en väldigt stor mängd för att det på något sätt ska kunna vara skadligt.

Cashmere, Lace, Satin, Suede, Silk, Velvet

Formulan är krämig men ändå lite torr, svår att beskriva. Väl på huden känns dom “torra” som vilken annan ögonskugga som helst. Väldigt fina men som sagt lite synd att dom torkar så snabbt.

Blir ni sugna att testa så kostar dom 249kr styck och finns »HÄR«

No Comments

    Leave a Reply