Meny
BARN

Rescue Knights Sparks & Claw

Vi hade faktiskt tänkt ta en sista minuten denna helg och dra till varmare breddgrader. Både jag och Thomas längtar efter sol och värme och Tim pratar dagligen om att åka flygplan och dansa minidisco med Lollo & Bernie. Meeen så bestämde vi oss för att vi skippar det. Det får bli lite längre fram helt enkelt.

Här om dagen fick Tim hem ett paket. Just nu älskar han allt som har med Paw Patrol att göra. Han har ett paraply med alla hundarna på, skor, plåster, kläder you name it. Så när dom hörde av sig från Spinmaster som ligger bakom Paw Patrols för att höra om vi var intresserade av att testa deras senaste leksak, så kan ni förstå att vi inte tvekade en sekund ;-)

Draken heter Sparks och kommer tillsammans med en ny hund som heter Claw. Han har alltså inte funnits i gänget tidigare. Det finns en knapp under svansen på draken och när man trycker på den så flaxar han med vingarna. Sen kan man trycka ned hornen så skjuter den iväg 2 spjut ur munnen. Ja, ni kan ju förstå hur exalterad liten kille vi har här hemma.

Jag kan säga att sedan Sparks flyttade in hos oss har han sovit med Tim i sängen, haha!

Tim fyller ju snart år också, så i födelsedagspresent har han nu önskat sig ett slott i samma serie. Tänk att våran lilla kille snart är 3 år! ♥

No Comments

    Leave a Reply