Meny
EVENTS / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Daisy Beauty Expo 2022 del 3

Nu kör vi, sista delen av Daisy Beauty Expo 2022 kommer här!

Skinome var ett märke jag aldrig hört talas om innan expot. Det är ett hudvårdsmärke grundat av Dr Johanna Gillbro som även skrivit boken Hudbibeln.

Produkterna innehåller bara färska ingredienser utan konserveringsmedel och andra onödiga tillsatser. Därför har dom ett ganska kort bäst-före-datum, vilket man tydligt ser på baksidan av varje produkt.

Eftersom dom är färska så behöver produkterna även stå i kylskåp efter att man öppnat dom. Hur gör man om man ska resa bort och inte har tillgång till kylskåp tänker ni? Det undrade jag med! Men tydligen klarar sig produkterna okej utan kylskåp i några dagar, men för att dom ska hålla länge bör dom stå svalt.

En annan stor snackis på expot var det svenska hudvårdsmärket Mantle som har, förutom sjukt roliga produktnamn, en speciell kärningrediens i deras alla produkter. Nämligen den exklusiva superingrediensen CBD – en icke psykoaktiv förening som finns i cannabisväxten.

Det var kul att se så många australienska märken som nu tagit sig till Norden. Bland annat Australian Glow som erbjuder brun utan sol produkter.

Dom erbjuder även refill på påse. Tydligen ska dom ha varit först i världen med detta.

The Beauty of Sensitive Skin var för mig också ett nytt märke. Det är grundat av hälsocoachen och kocken Camille Knowles. Alla produkter är tillverkade med naturliga (97,9% – 99,9%) ingredienser och dermatologiskt testade för att passa alla hudtyper, även de som lever med eksem, rosacea och psoriasis. Dom är så milda att även spädbarn kan använda dessa.

Camilla själv var på plats och visade här deras lyxiga badsalt som innehåller en blandning av himalayasalt, döda havetsalt & epsomsalt, omega 3 & 6 och havrelipider.

Här visar Danielle från distributören Masq upp en produkt från Spotlight Oral Care som man kan använda för att spola bort tandsten och plack hemma.

Bamse var också på plats. Vi har faktiskt provat det mesta här hemma redan eftersom Bamse är en stor favorit. Våtservetterna är toppen att ha med i handväskan, tips!

Distributören Amazing Brands var också på plats och visade upp några varumärken ur deras portfölj. Bland annat myATTTD (ja, det stavas med 3 st T) som erbjuder intimvårdsprodukter utan skam! Intimvården hyllas och samhällets tabuer och fördomar bryts. Produkterna är dermatologiskt testade, PH-balanserad & 100% veganska. Kaxiga förpackningar och roliga namn, I like it! Ni hittar produkterna hos bl.a. Kicks.

Don’t give a shit. Spraya, bajsa, klart! Ingen lukt.

Vice Reversa är ett annat märke som erbjuder avancerade patches med microneedle teknologi. Spot Stoppa är som ett litet genomskinligt plåster med 500 självupplösande mikronålar som man sätter på finnar. Mikronålarna tränger smärtfritt in i huden och slussar ner ett kraftfullt serum med aktiva ingredienser – salicylsyra, totarol, grönt te-extrakt och hyaluronsyra –för att minska rodnad och irritation.

M Picaut känner ni säkert till, ett märke som funnits i många år. Mette Picaut har skapat en serie som hon själv alltid önskat.

Produkterna innehåller inga mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen.

Jag har snöat in mig på serum just nu och ser fram emot att testa M Picauts eftersom jag faktiskt aldrig provat något från märket förr.

New Nordic visade också upp ett nytt serum med hyaluronsyra. Huden ropar mums! Jag har en hel del att testa framöver..

New Nordic är annars kända för deras kosttillskott för hud, hår och naglar.

Ett nytt favoritmärke hos mig, iS Clinical var också på plats. Jag och Mona skyndade oss dit och stod ett bra tag och pratade med deras representant på plats (har tyvärr glömt hennes namn!). Hon var iaf SÅ kunnig inom hudvård och jag hade kunnat prata med henne i all evighet om det inte var så att vi skulle hinna med resten av mässan.

Dom här serumen, mums mums hörrni! och jag fick med mig en liten testflaska av Genexc. Lycklig tjej!

Föresten, har ni inte testat dom här så måste ni! Det är två “våtservetter” berikade med avancerad peeling. Det känns verkligen att det funkar för dom typ bränner SÅ skönt och sen ser huden mycket jämnare och återfuktad ut efteråt. Jag brukar köra dom ca 1-2 gånger i veckan innan jag lägger mig och sen vaknar jag upp med världens glow. Dom finns HÄR (annonslänk till Skincity).

Nu börjar vi närma oss slutet av årets expo och det sista märket vi besökte var Dr.Belter, ett hudvårdsmärke med över 40 års erfarenhet inom kosmetisk forskning.

Jag vann faktiskt en tävling dom hade på plats så jag ska få klicka hem några produkter och prova. Jag får återkomma med recension senare!

Som vanligt var det supergivande att gå på årets Expo och jag är så pepp på att testa alla prover vi fick med oss hem. Jag har såklart redan börjat lite och kommer visa er fler produkter allt eftersom. Tusen tack Kicki, Sam och gänget på Daisy Beauty. Ni lyckades överträffa er själva ännu en gång!

Nu ska jag ge Leon lite lunch och sen ska vi ta en promenad tror jag. Hoppas ni har en fortsatt fin dag!

No Comments

    Leave a Reply