Meny
HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Återfuktande nyheter från Ida Warg Beauty

Inlägget innehåller reklam för Ida Warg Beauty.

Jag vet inte om ni har sett det men Ida Warg Beauty har lanserat två nya produkter. För er som inte vet så arbetar jag för märket men är hemma mammaledig just nu. Jag har dock inte blivit ombedd eller fått betalt för att skriva om dessa produkter utan jag gör det för att jag helt enkelt tycker att dom är väldigt bra och vill tipsa er om dom!

Det är alltså en Dry Body Oil och ett Multibalm. Oljan sjunker snabbt in i huden och återfuktar. Jag använder sällan body butter osv. för jag tycker det blir kladdigt men den här torroljan sugs upp av huden så snabbt att man kan klä på sig direkt. Så nu kan även mina torra vinterben få lite återfuktning, hehe!

Multibalmet är dock min stora favorit och finns jämt med i jackfickan. Det har en svag doft av vanilj och går att ha överallt på kroppen där man är torr. Jag applicerar det mest på läpparna men även på knogarna, armbågarna osv. Det innehåller heller inget vatten (vilket många krämer faktiskt gör, och som fryser när det blir kallt) utan endast naturliga oljor så därför använder jag det även på Leons kinder om det är kallt ute.

Om ni använder koden ISASTAR20 så får ni 20% rabatt på ert köp på www.idawargbeauty.se ♥

No Comments

    Leave a Reply