Meny
ISABELLE TIPSAR

N.VY hållbar skönhet

Inlägget är i samarbete med N.VY 

Ett stenkast från Karlaplan, närmare bestämt Narvavägen 24 här i Stockholm hittar man skönhetskliniken N.VY (tidigare Narvaderma).

En liten, mysig klinik som erbjuder en rad olika estetiska behandlingar så som dermapen, fillers, botox, profhilo, coolsculpting, diamond glow mm.

Genom en gemensam vän har jag kommit i kontakt med Lisa som arbetar på N.VY och som även är barnmorska på BB Sthlm (där både Tim och Leon är födda!)

Jag har länge varit sugen på att testa Cool Sculpting. Har ni hört talas om det? Det är en maskin som fryser fettceller (!). Alla föds med ett visst antal fettceller i kroppen som expanderar (när du går upp i vikt) och drar ihop sig (när du går ner i vikt). Med CoolSculpting fryser man fettcellerna vid ett område så att dom dör och inte kan expandera, och dom kan heller inte komma tillbaka. Visst låter det magiskt? hehe.

Om jag gör en sån behandling, skulle ni vilja veta mer och få se före- och efterbilder här på bloggen? Ni kanske har frågor jag kan ställa till Lisa också?

4 Comments

 • Issa
  31 March, 2022 at 19:52

  Jaa gärna

  Reply
  • Isabelle
   1 April, 2022 at 09:12

   Kul! :-)

   Reply
 • Maria
  1 April, 2022 at 08:46

  Spännande, vill absolut se mer.

  Reply
  • Isabelle
   1 April, 2022 at 09:11

   Vad kul! :-)

   Reply

Leave a Reply