Meny
BARN / HEMMA HOS OSS / LEON / TIM

Kalasmånaden är här!

Första april! Vilket innebär att sommaren snaaart är här men april är numera även en kalasmånad för oss. Tim blir 3 år och Leon blir 1 år! Ska jag vara helt ärlig har jag kanske fokuserat och planerat Tims kalas lite mer just för att han verkligen förstår att han fyller år. Han pratar varje dag om att han önskar sig Paw Patrol i paket av tomten. Japp, för honom är det såklart Tomten som kommer med paket, även när man fyller år hehe.

Han ska bland annat få det här Paw Patrol slottet som är en nyhet för i år. Han stod och pillade på det i leksaksaffären (Lekia) här om dagen. Man kan öppna alla möjliga dörrar och luckor och det är ca 53 cm högt. Längtar tills han ska få det för han kommer bli SÅ glad när han öppnar paketet :-) Jag älskar att ge presenter till andra bara för att få se reaktionen, hehe. Ger hellre än att få själv. Hur är ni?

Sen beställde jag en lastbil som man kan öppna så den blir till en racerbana typ. Hittade det på Amazon. Hade aldrig beställt därifrån tidigare men leveransen var supersnabb. Han kommer även få kläder med Paw Patrol (eftersom det är typ det enda han vill ha på sig just nu) från Åhléns och en pysselbok med magneter. Det får räcka.

Eftersom killarna fyller under påsken så kommer vi ha kalas med kompisar helgen efter. Har såklart även köpt partyhattar med… Paw Patrol, som barnen ska få ha ;-)

Men ja, mycket Paw Patrol blir det :-P Ska bli kul att se vad han vill ha nästa år! Nu är alla paketen färdiga och det sista som ska fixas är ballonger (ska köpa heliumballonger dagen innan) och tårta. Har ingen aning om vad vi ska köra på för tårta. Har ni några förslag? :-)

No Comments

    Leave a Reply