Meny
FOTOGRAFERING / JOBB

Att få vara kreativ

Jag skriver inte jättemycket om mitt jobb. Jag jobbar ju på Ida Warg Beauty vilket ni säkert vet. Jag är alltid tydlig med det när jag skriver om våra produkter. Jag vill dock inte skriva om det för mycket eftersom den här bloggen är min och inte har något med IWB att göra. Här skriver jag om alla möjliga produkter och jag vill såklart att ni ska känna förtroende för mig oavsett vilket märke jag skriver om. Det tror och hoppas jag också att ni gör!

Sedan mars jobbar jag nu 60% och i maj när Leon börjar förskolan börjar jag heltid igen. Min roll är Key Account Manager och jag sitter alltså på kontoret med försäljning. Inte försäljning mot slutkonsument utan till återförsäljare så som H&M, Åhléns, Kicks osv :-) Men det jag vill visa er idag är något helt annat. Något jag faktiskt är väldigt stolt över. Att jag har ett intresse för foto har väl knappast gått någon obemärkt förbi. Det är dels det intresset som gjort att jag bloggat i alla dessa år. Min chef har låtit mig få rycka in fotografera våra produkter lite då och då.

Vi har nämligen en egen fotostudio och där har jag fått experimentera och utvecklas. Jag är väldigt kreativ som person, det är också därför jag valde att utbilda mig till makeupartist back in the days. Nu får jag ta ut det kreativa bakom kameran och i Photoshop och… I LOVE IT! Dom senaste månaderna har jag plöjt onlinekurser inom foto, tittat på youtube-tutorials, studerat andra fotografer osv. Jag älskar mitt jobb, så ta mig rätt, men en vacker dag hoppas jag kunna jobba med foto på heltid. Tills dess är jag så tacksam över att min chef låter mig få gå in i studion då och då ♥

Så idag vill jag visa er några av bilderna jag fotat och redigerat och som jag är stolt över :-)

Om ni vill se mer av mina bilder, lite behind the scene och vad jag gör i fotostudion så får ni jättegärna följa mitt nya instagramkonto @IsastarPhoto.

4 Comments

 • Mona
  3 April, 2022 at 08:50

  Du är så jävla bra!❤️

  Reply
  • Isabelle
   3 April, 2022 at 12:45

   Tack fina 🥰❤️

   Reply
 • Maria
  7 April, 2022 at 12:55

  Men jösses så snyggt!!

  Reply
  • Isabelle
   7 April, 2022 at 16:18

   Tack snälla! 🙏🏻🥰

   Reply

Leave a Reply