Meny
Uncategorized

Om jag bara fick använda ett märke för resten av livet..

En ganska lång och spännande rubrik! Jag har faktiskt inte valt den själv, utan jag är med i en bloggstafett tillsammans med ett gäng andra skönhetsbloggare där den innan dig väljer ämnet du ska skriva om. Jag tog över stafettpinnen från Linda för några dagar sedan men då vi drabbades av magsjuka här hemma tidigare i veckan har det tagit mig tid att få ihop inlägget.. men nu kör vi!

Jag har ju fått lite tid att tänka och fundera. Om jag bara fick använda ett märke för resten av livet… så borde jag kanske skriva Ida Warg Beauty eftersom jag jobbar med det märket, haha! MEN vi gör så att jag får inte skriva det utan jag väljer något annat. Och då väljer jag nog faktiskt NYX professional makeup. Ett annat märke jag arbetade med i flera år och som jag alltid kommer ha nära hjärtat. Jag älskar ju smink i galna färger och glitter. NYX är ett sånt märke där du hittar typ ALLT. Bra kvalitet men det kostar inte en förmögenhet. Hade jag bara fått välja ett märke hade jag kunnat hitta allt jag behöver hos NYX.

Kommer ni ihåg första NYX butiken som låg i Gallerian här i Sthlm? Jag var butikschef där innan jag började på kontoret. Några år senare köpte L’Oréal upp märket och resten är historia. På bilden ovan ser ni mig sminka Janni Olsson Delér.

Jag och Sanna var med och sminkade vid butiksöppningen av River Island.

Sortimentet var stort redan då, men idag är det gigantiskt!

Jag är speciellt sugen på att testa nya concealer serum. Har nån av er provat? :-)

Nu är det dags för mig att skicka vidare stafettpinnen till Cecilia med bloggrubriken: 3 produkter ALLA borde ha i sitt badrumsskåp.

Lycka till!

 

 

8 Comments

 • Bjooti-kattis
  15 April, 2022 at 14:05

  Jag testar concealern as we speak, och gillar den massor hittills.

  Reply
  • Isabelle
   15 April, 2022 at 20:55

   Men åh, nu vill jag verkligen testa den! 😍

   Reply
 • Cecilia
  18 April, 2022 at 22:23

  Tack för rubriken! Det blev en funderare, roligt att få en rubrik av någon annan på det här sättet :)

  Reply
  • Isabelle
   28 April, 2022 at 09:51

   Ja visst! Rolig grej :-)

   Reply
 • Annika
  19 April, 2022 at 13:56

  Jag har hållit hårt i Maybellines Age Rewind Concealer men nästa gång ska jag testa Nyx nya.

  Reply
  • Isabelle
   28 April, 2022 at 09:51

   Vi får båda ta och prova den asap! :-)

   Reply
 • Neda Kozic
  23 April, 2022 at 18:48

  Den är Maaaagisk älskar den …. Alltså att jag la en förmögenhet på dior Forever concealer och denna kom som är typ dubbelt så billig men exakt lika bra är wow 🤩. Den är verkligen återfuktande och mjuk men täcker perfekt. Rekommenderar STARKT 🥰

  Reply
  • Isabelle
   28 April, 2022 at 09:50

   MÅSTE prova!! :-))

   Reply

Leave a Reply