Meny
DOFT / KROPPSVÅRD

I mitt påskägg gömde sig…

Hoppas ni haft en fin påsk! Vi har faktiskt bara varit hemma men det har varit SÅ mysigt. Planen var att vi skulle få besök av våra vänner men deras dotter blev sjuk och vi fick ställa in i sista stund. Vädret var dock fantastiskt hela påsken så vi har hängt ute i lekparker med grannar/förskolekompisar, fikat, ätit ute, varit i stan, besökt naturhistoriska muséet m.m.

Tim och Leon fick såklart även besök av påskharen. Tim fick godis i sitt påskägg och Leons ägg fyllde vi med hans nappar. Han sken upp som en liten sol när jag såg dom, haha. Så söt! Själv fick jag ett härligt ägg från Rituals..

I ägget gömde sig 4 produkter från The Ritual of Karma. Duschskum, Handlotion, Soleil d’Or parfym i resestorlek (15 ml) och Fortune läppbalsam med SPF 30. Alla produkterna går att köpa enskilt eller som ett gåvoset likt detta.

Soleil d’Or har lätta och krispiga toppnoter av päron, mandarin och bergamott. Den fräscha doften förhöjs av svala, blommiga noter av fresia och lotus som övergår i karaktärsfulla men diskreta basnoter av cederträ och mysk.

Jag har faktiskt ett sånt här stick från förra året. Vi har det i väskan på barnvagnen. Perfekt när man behöver stryka på solskydd på t.ex. läppar, näsa eller öron.

No Comments

    Leave a Reply