Meny
BARN / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / KROPPSVÅRD

Lugnande hudvård för dom yngsta

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns Vad är det där för gullig liten låda tänker ni! Jo, det är en söt liten väska från brittiska Aurelia London med produkter ur deras babyserie. Aurelia London är ett mångfaldigt prisbelönat och naturligt hudvårdsmärke som har produkter för både barn och vuxna.

Little Aurelia är en lyxig hudvårsserie för dom allra yngsta och har botaniska ingredienser och eteriska oljor som är lugnande och avslappnande för barnet vid bad eller före läggdags. Jag ska visa er några av produkterna lite närmare..

En avslappnande bad- och massageolja som lugnar och vårdar den känsliga huden. Innehåller bl.a. lavendel och kamomill. I badet droppar man några droppar i badvattnet så att oljan sprider sig och för massage så häller man några droppar i händerna som man värmer i sina handflator innan man sen masserar barnet.

En pillow mist som hjälper det lilla barnet att falla in i en fridfull sömn. Går att spraya på sängkläder och pyjamas en stund innan läggdags. Låt doften få sjunka in innan barnet ska sova.

En hudkräm som smälter på huden och gör den mjuk, smidig och återfuktad.

Hela väskan med dess innehåll går att köpa som ett kit och är en perfekt present att ge till den nyblivna föräldern eller på t.ex. babyshower. Vi gav faktiskt en till våran vän Lina på hennes babyshower! :-)

Priset ligger på 999kr och Little Aurelia säljs bl.a. på Åhléns (där jag såg att den är nedsatt till 799kr just nu!)

No Comments

    Leave a Reply