Meny
Uncategorized

N.C.P Olfactives The Piece

Inlägget innehåller en reklamlänk till Lyko Ni har säkert sett eller hört talas om N.C.P, doftmärket som lanserades 2017 av bl.a. skådespelerskan Noomi Rapace. Man började med att lansera 7 stycken unika, fristående signaturdofter som fick namnen 101-701. Tanken är att du ska kunna använda dom en och en eller kombinera olika och på så sätt skapa en egen unik doft, även så kallat layering.

The Piece är ett unikt doftsmycke som kommer med Noomis signaturdoft 701, en djup doft som kretsar kring läder och vetiver. Asken innehåller två roll-on-ampuller som man skruvar fast i hängsmycket så att man alltid har doften med sig vart än man befinner sig.

Man skruvar lätt loss hängarens bottenplatta, tar bort locket på doftkapseln, sätter in  kapseln i pedanten och skruvar på bottenpallen. Klart! Önskar man byta doft går det att köpa alla (numera) 15 dofter separat som roll-on-ampull.

Fint va?? :-) Ni hittar boxen med halsbandet HÄR hos Lyko. I vanliga fall kostar det 1990kr men just nu är det på kampanj och kostar endast 1592kr. Finns även i silver och svart!

No Comments

    Leave a Reply