Meny
BARN

Silver Cross Clic

Inlägget är i samarbete med Silver Cross

I samarbete med Silver Cross har vi fått möjlighet att prova den nya vagnen “CLIC“.  Vi har ju haft väldigt många vagnar från Silver Cross och är supernöjda med kvaliteten. Clic går under benämningen sulky men jag skulle säga att den känns lite mer som en hybrid mellan sulky och resevagn än t.ex. sulkyn “Spirit” från samma märke gör. Den finns i 4 olika färger svart, grå, lila och ljusblå. Låt oss ta en närmare titt!

Clic har fullt liggläge och kan därför användas redan från nyfödd och upp till 22kg. Ryggdelen är så kallad “steglös” så man kan ha den i vilken vinkel man vill. Vissa vagnar har ju typ 3 steg man kan välja bland men denna ryggdel justeras alltså med en rem som dras åt.

Suffletten är lång och har högsta solskyddet UPF 50+ (Ultraviolet Protection Factor). Den har även en ventilationslucka som hålls uppe med hjälp av magnet.

Barnet sitter säkert med ett 5-punks säkerhetsbälte och en båge som går lätt att klicka loss.

Den här detaljen gillar jag! det går att förlänga sittdelen med ett ställbart fotstöd. Det gör att både Leon (som är 80cm) och Tim (som är 97cm) kan ligga bekvämt och sova i den här vagnen!

Varukorgen är inte superstor, det är nog det som gör att den känns mer som en resevagn tycker jag. Men den räcker för mindre bagage och tar ca 5kg.

Namnet Clic passar bra, eftersom man tar upp/ner vagnen med just ett “klick”. Den går att fälla ihop och fälla upp med endast en hand, vilket är toppen när man behöver hålla barnet i andra handen. Den kan också stå upprätt själv (som på bilden) utan att tippa omkull.

Med hjälp av en inbyggd axelrem är det superlätt att slänga upp vagnen på axeln när man ska iväg. Vagnens vikt är endast 5,9 kg (!) och inte alls tung att bära.

Just nu agerar Clic  “innevagn” här hemma hos oss. Leon sover sina naps i den under dagen och eftersom han börjat ställa sig upp och är svår att få att somna på kvällarna så blir det också en del läggningar i den. Vi har kört den ute några gånger och Tim vill gärna sitta i den fastän det är “lillebrors vagn”. Nu när det börjar bli lite varmare ute kommer vi dock ta ut den mer och jag ser att den här vagnen är självklar att ha med på sommarens alla resor. Den är SÅ smidig. Lätt att köra, fälla ihop och bära! Hade jag fått önska fritt hade jag kanske velat ha en liiiite större varukorg men allt annat med den här vagnen kompenserar det.

Priset ligger på 2995kr vilket i mina ögon är ett fantastiskt pris. Man får mycket vagn för pengarna! OCH med min rabattkod “Isabelle20” får ni dessutom 20% rabatt »HÄR« (Silver Cross hemsida) hela maj ut. Så funderar ni på en sommar/shopping/resevagn.. passa på!

 

2 Comments

 • Maire
  16 May, 2022 at 15:33

  Så snygg vagn!! Gillar mönstret på suffletten! 😍

  Reply
 • Carina
  22 June, 2022 at 20:27

  Varför är du så dålig att skriva i din blogg????

  Reply

Leave a Reply