Meny
Uncategorized

100 år senare…

Hej!! Vart börjar man egentligen när man inte bloggat sen i maj? 7 månader!? Herregud, tiden har bara flugit förbi. Barn och jobb har tagit all min tid men jag har saknat bloggen jättemycket och tänkte göra ett försök att ta upp den igen. Så TACK till alla er som trots min frånvaro fortsatt gå in här varje dag!

För att jag ska känna att tiden och orken räcker till så kommer jag inte ha lika höga krav på mig själv. I vanliga fall är jag sjukt petig, men i slutändan är det inte så många som bryr sig, haha! Om ni vill se mer av mitt fotograferande (där jag numera nördar ner mig) så kan ni följa mitt instagramkonto @isastarphoto

I alla fall… jag har såklart testat en hel del nya produkter dom här månaderna som jag har varit borta och jag vill börja med att visa er en palett från märket Artdeco. Märket känner ni säkert till, det har funnits länge. När jag var på Daisy Beauty Expo tidigare i höst så fick jag snickra ihop en egen palett. Man kan alltså blanda ögonskuggor, highlighters och rouger som man vill. Man klickar bara ur dom eftersom dom sitter med magnet.

Paletten har en stor spegel, är i lagom storlek och skuggorna har faktiskt grymt bra pigmentering. Den här hänger alltid med i sminkväskan numera! :-)

Kram på er, vi hörs snart igen!

2 Comments

 • Lotta
  30 December, 2022 at 11:18

  God Fortsättning och Gott Nytt år!

  Reply
 • Maria
  3 January, 2023 at 10:56

  Hurra! :-)

  Reply

Leave a Reply