Meny
Uncategorized

Alltid med i skidbacken

Hej på er! Hoppas ni haft en fin jul :-)

Vi fick besök av min svärmor från Danmark några dagar innan jul och sen den 22a åkte vi alla upp till Sundsvall där vi firade julen med min familj. Tyvärr blev min syster och hennes familj sjuka så det blev inget kusinlek som Tim och Leon sett fram så mycket emot. Jag har förstått att det var många som var sjuka i jul så vi var inte direkt ensamma om att få ändra om planerna i sista stund.

I mellandagarna passade jag och Thomas på att besöka skidbacken. Det har blivit våran tradition nu :-) vi prickade in en dag när vädret var perfekt, -4 grader och sol! I fickan hade jag som alltid med mig Ida Warg Multibalm. Det doftar magiskt av vanilj, är återfuktande och innehåller inget vatten så det är en perfekt produkt att ha när det är kallt och torrt. Smörjer alltid in läpparna med denna på vintern :-)

Nu är vi hemma i Stockholm igen och vardagslivet är i full gång med förskola och jobb. Nästa helg blir det dock skönhet för hela slanten, årets Daisy Beauty Expo går av stapeln på lördag och jag är sååå taggad! :-)

Vi hörs!

No Comments

    Leave a Reply