Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TESTAR & SWATCHES / ISABELLE TIPSAR / ÖGON

Sweed Cloud Mascara

Inlägget innehåller en reklamlänk till Lyko Bild tagen av mig, följ gärna mig på instagram för produktfotografering @isastarphoto

Hej!

Jag försöker intala mig själv att jag ska släppa loss, sluta vara så petig och bara blogga utan att bry mig så mycket. Liksom nöjda mig med mobilbilder. MEN, det är ju fotografering och bildhantering jag tycker är det roliga med att ha en blogg. Jag har införskaffat lite ny studioutrustning hemma och jag är så glad att vi går mot ljusare tider! Det betyder att jag är både piggare på kvällen och att jag kan fotografera efter att barnen somnat. Så nu kör vi, inte daglig uppdatering men mer kvalitet :-) Först ut kommer denna mascara från Sweed Beauty.

Jag har ju länge hållit hårt i min Sky High från Maybelline men en dag bestämde jag mig för att ge Sweed Cloud Mascara en chans och ÅH vad jag gillar den. Jag vet inte om jag tycker att den nödvändigtvis är bättre än Sky High men den är minst lika bra! Cloud Mascara separerar fransarna fint utan att klumpa ihop dom, det går att bygga längd och böjen håller sig hela dagen utan att det fäller ner under ögonen. Cloud Mascara är lite dyrare (265kr hos Lyko) än Sky High men det som är lite kul är att Sweed Beauty är svenskt och att det står en kvinnlig entreprenör bakom märket. Heja Gabbi!

Och med det sagt måste jag även slå ett slag för Sweeds fransserum som faktiskt funkar. Jag började med att köra det varje dag i några veckor, alltid på kvällen innan läggdags. När jag sen hade fått fransarna att bli långa så har jag underhållit dom genom att applicerat serumet lite då och då, typ när jag märker att fransarna behöver boostas lite och som sagt, det FUNKAR! Älskar den!! Det är helt veganskt och svider inte som många andra fransserum. Måste köpa en ny pronto för min är slut nu! :-) Ni hittar även det hos Lyko HÄR.

Kram på er! ♥

1,781 Comments