Meny

Om Isabelle

Vem är jag? Mitt namn är Isabelle, jag är 31 år och bor i Stockholm tillsammans med min sambo och våran son.  Jag kommer ursprungligen från Sundsvall, där jag växte upp och fortfarande har den större delen av min familj. Redan som 18-åring ville jag ut i världen och flyttade därför till Stockholm för att utbilda mig till makeupartist.

Min karriär.. började 2008 som frilansande makeupartist där jag sminkade allt ifrån bröllop till modemagasin och TV-produktioner. Därefter gick jag över till att arbeta med försäljning och rådgivning i butik och numera arbetar jag för ett distributionsbolag där vi säljer skönhetsprodukter B2B (business to business).

Utöver bloggen.. är jag en person som dras jag till allt som glittrar, gillar pyssel i alla dess former, älskar att resa till nya platser och vara med min familj.

Namnet isastar.. kommer från ISA = Isabelle och STARRIN = ett tidigare släktnamn i familjen.

Bloggen isastar.se.. har mer eller mindre hängt med ända sedan starten 2008. Mellan åren 2015-2019 låg bloggen hos Bonnier och tidningen Damernas Värld som enda skönhetsblogg, men 2020 kände jag att det var dags att bli egen igen. Numera driver jag därför bloggen helt själv.

Vill du komma i kontakt med mig.. så når du mig lättast på mail – isabelle@isastar.se