Meny

PR & Policy

Policy Bloggen strävar efter att alltid följa den svenska marknadsföringslagen. Allt bildmaterial på bloggen, om inget annat anges, är fotat av mig och ägs därför av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vid lån av bilder, vänligen kontakta mig på isabelle@isastar.se.

Pressutskick & Pressprover Jag tar emot pressprover från företag men jag väljer själv ut vilka produkter jag vill skriva om och eventuella åsikter är alltid mina egna. Det är viktigt för mig att produkterna är intressanta och relevanta för mina läsare.

Samarbeten & Affiliate Vid samarbeten och inlägg där jag får en ersättning genom affiliatelänkar finns alltid en tydlig reklam- eller annonsmarkering högst upp i inlägget. Jag väljer själv vilka företag jag samarbetar med och företaget/produkten måste vara helt i linje med mina egna värderingar. Det viktigaste för mig är att produkterna är intressanta och relevanta för mina läsare. Om jag skriver om en produkt och länkar till ett inköpsställe så används ofta affiliatelänkar vilket betyder att jag får en ersättning (några procent) av det som köps, alternativt en fast ersättning (några kronor) för klicket på länken. Du väljer alltid själv om du vill trycka på länkarna. Är inlägget inte markerat med en reklam- eller annonsmarkering högst upp så innehåller det heller inget samarbete eller affiliatelänkar.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med mig? Du når mig lättast på isabelle@isastar.se